Tuesday, February 8, 2011

oooo Pajill Nostra, mana kau pergi?





Ya beda bedooooo..

Favorite statement: kalau malas nak update blog, baiklah tak yah ada blog. Owh no, pajillnostra.blogspot.com akan ditutup ke?

New entry di PajillNostra tak de pun sepanjang February ni? Apesal? Apekah yg berlaku?

oooo Pajil Nostra, mana kau pergi?

Haha, itulah pasal, sebabnya start saje end of January 2011 untill now, Mr. Pajill Nostra tak de connectivity kat rumah. Padan muke. Haha. Sape suruh pindah rumah.

Now, kene settle everything to transfer account, tel. number, etc kat rumah baru. Rumah baru beli ke? OWh bukan. Semestinya rumah sewa. That's why slalu moved. Macam kaum nomad pulak. (Tetiba teringat subject geografi time tingkatan 3). Ye, Geografi time PMR dapat A. Thanks to cikgu2 Secondary School.

dah update nih, manakah info-info untuk followers? Tak de bahan yg memperkayakan minda langsung. Asik bersembang aje. haha. So, kepada pembaca, sudi-sudi lah singgah ke blog ini yang akan terus diupdate selepas saja ada sambungan streamyx di rumah nanti. Mungkin dalam minggu ini ataupun minggu depan baru dapat.

So, nantikan update terbaru.




2 comments:

  1. wey, bukan geografi la. sejarah la.

    ReplyDelete
  2. faizal, geografi n sejarah pun ada discuss pasal nomad nih. huhu.

    ReplyDelete