Sunday, January 21, 2018

Malaysia Web Hosting - Exabytes






Ha, kalau buat website, blog dan lain-lain, kita akan gunakan web hosting, sebagai contoh, blogspot ni lah. Yang di kendalikan google.

Dari Malaysia ada x? Ya, salah satu penyedia tempatan - Exabytes. Boleh ke exabytes.my


Ni ambil dari website exabytes.my

Mereka ni ada kepakaran dalam banyak benda selain web hosting, semenjak 2001. Kiranya dah 17 tahun. Nak ambik SPM kalau korang lahir 2001.




Salah satu pelanggan, zakatkedah. Aku ada posting tentang lokasi zakat kedah kat Sg. Petani. Ingat tak?

Jadi, ini adalah salah satu syarikat yang korang boleh cuba. Mereka beroperasi di Pulau Pinang, dan ada branch di KL. 

6:19 pm. 21 Jan 2018. BlogTouchPro.

2 comments:

  1. Amboi..! Aktif berblog skrg ni. Ada pape ke.? Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. new year, new me. hahaha. lama dah tinggalkan. now nak start balik.

      Delete